Een terugblik...

Op 24 juli 2013

Annick De Clercq, voorzitster N-VA Waasmunster, blikt terug op eerste helft 2013

De zomermaanden vormen de uitgelezen periode om terug te blikken op de voorbije maanden en een eerste stand van zaken op te maken. Op 5 maart 2013 werd het nieuwe afdelingsbestuur verkozen. Ik volgde Tom Baert op als voorzitster van N-VA Waasmunster, Regina Lenaers werd verkozen tot ondervoorzitster  en samen met de nieuwe bestuursploeg gaan we er volledig voor. We hebben ondertussen een goed geolied team.

Onze mandatarissen (Eleni Fakiola, Tom Baert, Petra Verstappen, Jan Smet, Werner De Nijs, Regina Lenaers en Ellen Van Orshaegen) werken vergadering na vergadering af. N-VA Waasmunster houdt zich consequent aan de partijstandpunten en voert deze samen met de coalitiepartner CD&V zo constructief mogelijk uit.

Op donderdag 11 juli 2013 vierden we naar goede gewoonte het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Dit jaar was die voor ons uiteraard extra speciaal nu N-VA mee bestuurt in Waasmunster en Jan Smet als N-VA schepen voor cultuur, middenstand, sport, feestelijkheden en tewerkstelling mocht speechen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is